+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Hotel Praděd Rýmařov Recenze

Hodnocení hotelu

82%
Velmi dobré

dle 33 recenzí

  • Personál

    87%
  • Čistota

    84%
  • Vybavení

    80%
  • Pohodlí

    77%
  • Poměr cena/kvalita

    85%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
  • rodina s malými dětmi
  • mladý pár
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Veronika

jednotlivec, 22.4.2018

Česká republika

  • Celkové hodnocení
68 %
  • Ciste pokoje

  • Snídaně, prvni den jsme si rikali jeste ok, nic honosneho ale clovek se najedl a napil... Ale druhy den naseho pobytu, který vychazel na nedeli, tak to kdyby snidane nebyla, udelali by lepe... Rohliky byli bud z predchoziho dne nebo vytazene z mrazaku, salam gothaj... Jestli se tomu vubec da říct salam a oschly syr.... Jedine co bylo chutné byla kava.....

Personál
8
Služby
4
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Jiri Perina

skupina přátel, 5.8.2017

Prusanky Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Velmi příjemné prostředí. Příjemný personál.

  • Chybí sítky na oknech.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lenka

jednotlivec, 4.8.2017

Boskovice Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Dobrý večer, celý pobyt u Vás se mi velmi líbil. Je zde domácí prostředí, obsluha je milá, zcela jistě mohu jen poděkovat. Vůbec se mi nechtělo odjíždět. Váš hotel je vhodný pro sportovce (doporučila jsem synům), i pro lidi které jednoduše baví Jeseníky. Ať se Vám daří. Lenka Šmerdová

  • Naopak se mi líbilo vše!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Karel

jednotlivec, 30.7.2017

Valašské Mezirici Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Věra

dospělý pár, 30.7.2017

Ostrava Česká republika

  • Celkové hodnocení
48 %
  • žádné noční stolky, upadnutý věšák - 1 v koupelně, žádný účet o zaplacení hotelu, ten jsem si musela na druhý den vyžádat u úplně jiného číšníka, potrhané povlečení, některé s flekama, nábytek každý pes jiná ves a nejhorší to, že byla nám zatajena informace o přítomnosti diskoték,kdy nás se synem zvedala z postelí, takže jsme probloumali část noci venku, protože se vůbec nedalo ani pobývat v pokoji, natož spátt! Uvedené informace na webu nejsou pravdivé. Již nikdy Praděd, není to hotel, ale hospoda , nechápu, jak může majitel provozovat hotel, kde každý pátek a sobota hřmí diskotéka nejméně do 02:00 h, to je dle mého zcela neslučitelné s provozováním ubytování. Ještě je uvedeno na webu , že je ubytování na vysoké úrovni!!!Kdo má namířeno do tohoto tzv. hotelu, nechť obrátí své kroky zcela jinam!!

Personál
6
Služby
4
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonym

jednotlivec, 7.7.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Hasaja

skupina přátel, 18.6.2017

Vsetín Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Vstřícnost personálu.

  • To co se mi nelíbilo, není způsobeno personálem, ale novým zákonem. Hosté kouří před hotelem a jejich hluk ruší noční klid.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

dospělý pár, 12.3.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Bylo to OK! :-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 31.12.2016

Deutsch

  • Celkové hodnocení
76 %
  • Kein zmmerservice sonst tip top

Personál
8
Služby
8
Čistota
4
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Zdena

dospělý pár, 15.9.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
80 %
  • Ochota číšníka při výměně nefungující televize, chutné jídlo.

  • Nemáme připomínky.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Dagmar

dospělý pár, 8.9.2016

slany Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Jídlo chutné,šikovný kuchař nebo kuchařka.Obsluhující lidé milí a vstřícní.

  • Venkovní vzhled hotelu,neumytá okna to je sice asi zaviněno stavbou před hotelem.Nepěkné jsou i schody hlavního vchodu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 24.8.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
52 %
  • Chutné večeře, příjemná obsluha, krásné vnitřní prostředí restaurace.

  • Snídaně-špatný výběr, malá pestrost, bez zeleniny a ovoce .Starší opotřebované vybavení koupelny, špatný stav podlahy, pronikavý hluk z venku.

Personál
10
Služby
4
Čistota
6
Komfort
2
Cena/kvalita
4

Emil Suchomel

jednotlivec, 13.8.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
67 %
  • televizor na pokoji č.17

Personál
0
Služby
0
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Zdeněk Žďárský

dospělý pár, 20.5.2016

Česká republika

  • Celkové hodnocení
87 %

(bez textového hodnocení)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 1.3.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Josef Motyka

jednotlivec, 15.11.2015

Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 23.10.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
48 %
  • Abych jen nekritizovala pokoj byl čistý, což nejvíce oceňuji.

  • Dobrý den, pobyt se mi nelíbil protože vybavení pokoje bylo značně zastaralé a cena tedy neodpovídala pobytu. Zvlášť koberec by měli vyměnit a celý pokoj by měli dostavět. Dále mi sice ochotný číšník, nedal razítko a nepodepsal se na daňový doklad. S pozdravem Svobodová

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
2
Cena/kvalita
4

Bohuslav

dospělý pár, 17.10.2015

Smrčí Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Nevím, co bych dodal k výše uvedenému hodnocení .Dopručuji všem,

  • xxx

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ing. Jan Šanda

rodina se staršími dětmi, 19.9.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • perfektní přístup k hostu

  • není

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana

dospělý pár, 26.7.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • S pobytem jsme byly moc spokojeni.

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
10
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.