+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Hotel Praděd Rýmařov Reviews

Hotel ratings

83%
Very good

by 32 reviews

  • Staff

    87%
  • Cleanliness

    84%
  • Equipment

    81%
  • Comfort

    77%
  • Value for money

    86%
Show reviews written by:
  • other group
  • family with young children
  • young couple
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Jiri Perina

group of friends, 5.8.2017

Prusanky Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Velmi příjemné prostředí. Příjemný personál.

  • Chybí sítky na oknech.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lenka

single traveler, 4.8.2017

Boskovice Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Dobrý večer, celý pobyt u Vás se mi velmi líbil. Je zde domácí prostředí, obsluha je milá, zcela jistě mohu jen poděkovat. Vůbec se mi nechtělo odjíždět. Váš hotel je vhodný pro sportovce (doporučila jsem synům), i pro lidi které jednoduše baví Jeseníky. Ať se Vám daří. Lenka Šmerdová

  • Naopak se mi líbilo vše!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Karel

single traveler, 30.7.2017

Valašské Mezirici Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Věra

mature couple, 30.7.2017

Ostrava Česká republika

  • Overall rating
48 %
  • žádné noční stolky, upadnutý věšák - 1 v koupelně, žádný účet o zaplacení hotelu, ten jsem si musela na druhý den vyžádat u úplně jiného číšníka, potrhané povlečení, některé s flekama, nábytek každý pes jiná ves a nejhorší to, že byla nám zatajena informace o přítomnosti diskoték,kdy nás se synem zvedala z postelí, takže jsme probloumali část noci venku, protože se vůbec nedalo ani pobývat v pokoji, natož spátt! Uvedené informace na webu nejsou pravdivé. Již nikdy Praděd, není to hotel, ale hospoda , nechápu, jak může majitel provozovat hotel, kde každý pátek a sobota hřmí diskotéka nejméně do 02:00 h, to je dle mého zcela neslučitelné s provozováním ubytování. Ještě je uvedeno na webu , že je ubytování na vysoké úrovni!!!Kdo má namířeno do tohoto tzv. hotelu, nechť obrátí své kroky zcela jinam!!

Personál
6
Služby
4
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonym

single traveler, 7.7.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Hasaja

group of friends, 18.6.2017

Vsetín Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • Vstřícnost personálu.

  • To co se mi nelíbilo, není způsobeno personálem, ale novým zákonem. Hosté kouří před hotelem a jejich hluk ruší noční klid.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

mature couple, 12.3.2017

Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Bylo to OK! :-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 31.12.2016

Deutsch

  • Overall rating
76 %
  • Kein zmmerservice sonst tip top

Personál
8
Služby
8
Čistota
4
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Zdena

mature couple, 15.9.2016

Česká republika

  • Overall rating
80 %
  • Ochota číšníka při výměně nefungující televize, chutné jídlo.

  • Nemáme připomínky.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Dagmar

mature couple, 8.9.2016

slany Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • Jídlo chutné,šikovný kuchař nebo kuchařka.Obsluhující lidé milí a vstřícní.

  • Venkovní vzhled hotelu,neumytá okna to je sice asi zaviněno stavbou před hotelem.Nepěkné jsou i schody hlavního vchodu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 24.8.2016

Česká republika

  • Overall rating
52 %
  • Chutné večeře, příjemná obsluha, krásné vnitřní prostředí restaurace.

  • Snídaně-špatný výběr, malá pestrost, bez zeleniny a ovoce .Starší opotřebované vybavení koupelny, špatný stav podlahy, pronikavý hluk z venku.

Personál
10
Služby
4
Čistota
6
Komfort
2
Cena/kvalita
4

Emil Suchomel

single traveler, 13.8.2016

Česká republika

  • Overall rating
67 %
  • televizor na pokoji č.17

Personál
0
Služby
0
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Zdeněk Žďárský

mature couple, 20.5.2016

Česká republika

  • Overall rating
87 %

(without text rating)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 1.3.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Josef Motyka

single traveler, 15.11.2015

Česká republika

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 23.10.2015

Čeština

  • Overall rating
48 %
  • Abych jen nekritizovala pokoj byl čistý, což nejvíce oceňuji.

  • Dobrý den, pobyt se mi nelíbil protože vybavení pokoje bylo značně zastaralé a cena tedy neodpovídala pobytu. Zvlášť koberec by měli vyměnit a celý pokoj by měli dostavět. Dále mi sice ochotný číšník, nedal razítko a nepodepsal se na daňový doklad. S pozdravem Svobodová

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
2
Cena/kvalita
4

Bohuslav

mature couple, 17.10.2015

Smrčí Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Nevím, co bych dodal k výše uvedenému hodnocení .Dopručuji všem,

  • xxx

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ing. Jan Šanda

family with older children, 19.9.2015

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • perfektní přístup k hostu

  • není

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana

mature couple, 26.7.2015

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • S pobytem jsme byly moc spokojeni.

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jiří

single traveler, 17.7.2015

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • Na přenocování ideální, dostupnost výborná všude blízko, parkování také, hlavně v noci klid a žádný hluk z venku, takže za tu cenu výborné pro normálního smrtelníka.

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.