+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Hotel Praděd Rýmařov Reviews

Hotel ratings

83%
Very good

by 42 reviews

  • Staff

    85%
  • Cleanliness

    84%
  • Equipment

    80%
  • Comfort

    77%
  • Value for money

    86%
Show reviews written by:
  • other group
  • family with young children
  • young couple
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Anonym

single traveler, 8.7.2018

Čeština

  • Overall rating
87 %

(without text rating)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 8.7.2018

Čeština

  • Overall rating
72 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
8
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Liběna

group of friends, 7.7.2018

Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Velice milý a vstřícný personál. Výborná kuchyně za bezva ceny.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martina

mature couple, 7.7.2018

Česká republika

  • Overall rating
72 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 7.7.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 1.7.2018

Čeština

  • Overall rating
64 %

(without text rating)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
10

Zdeňka

single traveler, 17.6.2018

Česká republika

  • Overall rating
76 %
  • Jsem rodačka a znám hotel z dřívějších dob.... a jsem nadšená jeho rekonstrukcí. Působí domácky, v pokojích není cítit kuchyni, dostačující vybavenost, příjemný personál a všude čisto.

  • Díky sobotní diskotéce se podnapilí hosté hlučně bavili před hotelem do 3:30 hodin rána, tak jsem se moc nevyspala. Neviním za to personál, ale myslím, že Rýmařov má i nějakou jednotku policie, která by měla řešit situaci nočního hluku na náměstí a u hotelu, kde přespávají turisté.

Personál
6
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Stanislava

single traveler, 20.5.2018

Brno Česká republika

  • Overall rating
80 %
  • Rychlá a vstřícná obsluha, nevtíravost a klid. Přiměřený komfort a čistota.

  • Schody hlavního vstupu, předložka ve sprše by potřebovala častější praní.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Veronika

single traveler, 22.4.2018

Česká republika

  • Overall rating
68 %
  • Ciste pokoje

  • Snídaně, prvni den jsme si rikali jeste ok, nic honosneho ale clovek se najedl a napil... Ale druhy den naseho pobytu, který vychazel na nedeli, tak to kdyby snidane nebyla, udelali by lepe... Rohliky byli bud z predchoziho dne nebo vytazene z mrazaku, salam gothaj... Jestli se tomu vubec da říct salam a oschly syr.... Jedine co bylo chutné byla kava.....

Personál
8
Služby
4
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Jiri Perina

group of friends, 5.8.2017

Prusanky Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Velmi příjemné prostředí. Příjemný personál.

  • Chybí sítky na oknech.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lenka

single traveler, 4.8.2017

Boskovice Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Dobrý večer, celý pobyt u Vás se mi velmi líbil. Je zde domácí prostředí, obsluha je milá, zcela jistě mohu jen poděkovat. Vůbec se mi nechtělo odjíždět. Váš hotel je vhodný pro sportovce (doporučila jsem synům), i pro lidi které jednoduše baví Jeseníky. Ať se Vám daří. Lenka Šmerdová

  • Naopak se mi líbilo vše!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Karel

single traveler, 30.7.2017

Valašské Mezirici Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Věra

mature couple, 30.7.2017

Ostrava Česká republika

  • Overall rating
48 %
  • žádné noční stolky, upadnutý věšák - 1 v koupelně, žádný účet o zaplacení hotelu, ten jsem si musela na druhý den vyžádat u úplně jiného číšníka, potrhané povlečení, některé s flekama, nábytek každý pes jiná ves a nejhorší to, že byla nám zatajena informace o přítomnosti diskoték,kdy nás se synem zvedala z postelí, takže jsme probloumali část noci venku, protože se vůbec nedalo ani pobývat v pokoji, natož spátt! Uvedené informace na webu nejsou pravdivé. Již nikdy Praděd, není to hotel, ale hospoda , nechápu, jak může majitel provozovat hotel, kde každý pátek a sobota hřmí diskotéka nejméně do 02:00 h, to je dle mého zcela neslučitelné s provozováním ubytování. Ještě je uvedeno na webu , že je ubytování na vysoké úrovni!!!Kdo má namířeno do tohoto tzv. hotelu, nechť obrátí své kroky zcela jinam!!

Personál
6
Služby
4
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonym

single traveler, 7.7.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Hasaja

group of friends, 18.6.2017

Vsetín Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • Vstřícnost personálu.

  • To co se mi nelíbilo, není způsobeno personálem, ale novým zákonem. Hosté kouří před hotelem a jejich hluk ruší noční klid.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

mature couple, 12.3.2017

Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Bylo to OK! :-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 31.12.2016

Deutsch

  • Overall rating
76 %
  • Kein zmmerservice sonst tip top

Personál
8
Služby
8
Čistota
4
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Zdena

mature couple, 15.9.2016

Česká republika

  • Overall rating
80 %
  • Ochota číšníka při výměně nefungující televize, chutné jídlo.

  • Nemáme připomínky.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Dagmar

mature couple, 8.9.2016

slany Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • Jídlo chutné,šikovný kuchař nebo kuchařka.Obsluhující lidé milí a vstřícní.

  • Venkovní vzhled hotelu,neumytá okna to je sice asi zaviněno stavbou před hotelem.Nepěkné jsou i schody hlavního vchodu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 24.8.2016

Česká republika

  • Overall rating
52 %
  • Chutné večeře, příjemná obsluha, krásné vnitřní prostředí restaurace.

  • Snídaně-špatný výběr, malá pestrost, bez zeleniny a ovoce .Starší opotřebované vybavení koupelny, špatný stav podlahy, pronikavý hluk z venku.

Personál
10
Služby
4
Čistota
6
Komfort
2
Cena/kvalita
4