+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Hotel Praděd Rýmařov Отзывы

рейтинг отеля

83%
Очень хороший

by 35 reviews

  • Персонал

    87%
  • Чистота

    84%
  • Оборудование

    80%
  • Комфорт

    78%
  • Соотношение цена / качество

    85%
Show reviews written by:
  • Другая группа
  • Семья с маленькими детьми
  • Молодая пара
Show reviews in:
Сортировать по:
Show:

Stanislava

одинокий путешественник, 20.5.2018

Brno Česká republika

  • Overall rating
80 %
  • Rychlá a vstřícná obsluha, nevtíravost a klid. Přiměřený komfort a čistota.

  • Schody hlavního vstupu, předložka ve sprše by potřebovala častější praní.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Veronika

одинокий путешественник, 22.4.2018

Česká republika

  • Overall rating
68 %
  • Ciste pokoje

  • Snídaně, prvni den jsme si rikali jeste ok, nic honosneho ale clovek se najedl a napil... Ale druhy den naseho pobytu, který vychazel na nedeli, tak to kdyby snidane nebyla, udelali by lepe... Rohliky byli bud z predchoziho dne nebo vytazene z mrazaku, salam gothaj... Jestli se tomu vubec da říct salam a oschly syr.... Jedine co bylo chutné byla kava.....

Personál
8
Služby
4
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Jiri Perina

Группы друзей, 5.8.2017

Prusanky Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Velmi příjemné prostředí. Příjemný personál.

  • Chybí sítky na oknech.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lenka

одинокий путешественник, 4.8.2017

Boskovice Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Dobrý večer, celý pobyt u Vás se mi velmi líbil. Je zde domácí prostředí, obsluha je milá, zcela jistě mohu jen poděkovat. Vůbec se mi nechtělo odjíždět. Váš hotel je vhodný pro sportovce (doporučila jsem synům), i pro lidi které jednoduše baví Jeseníky. Ať se Vám daří. Lenka Šmerdová

  • Naopak se mi líbilo vše!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Karel

одинокий путешественник, 30.7.2017

Valašské Mezirici Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Věra

Пожилые пары, 30.7.2017

Ostrava Česká republika

  • Overall rating
48 %
  • žádné noční stolky, upadnutý věšák - 1 v koupelně, žádný účet o zaplacení hotelu, ten jsem si musela na druhý den vyžádat u úplně jiného číšníka, potrhané povlečení, některé s flekama, nábytek každý pes jiná ves a nejhorší to, že byla nám zatajena informace o přítomnosti diskoték,kdy nás se synem zvedala z postelí, takže jsme probloumali část noci venku, protože se vůbec nedalo ani pobývat v pokoji, natož spátt! Uvedené informace na webu nejsou pravdivé. Již nikdy Praděd, není to hotel, ale hospoda , nechápu, jak může majitel provozovat hotel, kde každý pátek a sobota hřmí diskotéka nejméně do 02:00 h, to je dle mého zcela neslučitelné s provozováním ubytování. Ještě je uvedeno na webu , že je ubytování na vysoké úrovni!!!Kdo má namířeno do tohoto tzv. hotelu, nechť obrátí své kroky zcela jinam!!

Personál
6
Služby
4
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonym

одинокий путешественник, 7.7.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Hasaja

Группы друзей, 18.6.2017

Vsetín Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • Vstřícnost personálu.

  • To co se mi nelíbilo, není způsobeno personálem, ale novým zákonem. Hosté kouří před hotelem a jejich hluk ruší noční klid.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

Пожилые пары, 12.3.2017

Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Bylo to OK! :-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 31.12.2016

Deutsch

  • Overall rating
76 %
  • Kein zmmerservice sonst tip top

Personál
8
Služby
8
Čistota
4
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Zdena

Пожилые пары, 15.9.2016

Česká republika

  • Overall rating
80 %
  • Ochota číšníka při výměně nefungující televize, chutné jídlo.

  • Nemáme připomínky.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Dagmar

Пожилые пары, 8.9.2016

slany Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • Jídlo chutné,šikovný kuchař nebo kuchařka.Obsluhující lidé milí a vstřícní.

  • Venkovní vzhled hotelu,neumytá okna to je sice asi zaviněno stavbou před hotelem.Nepěkné jsou i schody hlavního vchodu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 24.8.2016

Česká republika

  • Overall rating
52 %
  • Chutné večeře, příjemná obsluha, krásné vnitřní prostředí restaurace.

  • Snídaně-špatný výběr, malá pestrost, bez zeleniny a ovoce .Starší opotřebované vybavení koupelny, špatný stav podlahy, pronikavý hluk z venku.

Personál
10
Služby
4
Čistota
6
Komfort
2
Cena/kvalita
4

Emil Suchomel

одинокий путешественник, 13.8.2016

Česká republika

  • Overall rating
67 %
  • televizor na pokoji č.17

Personál
0
Služby
0
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Zdeněk Žďárský

Пожилые пары, 20.5.2016

Česká republika

  • Overall rating
87 %

(without text rating)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 1.3.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 22.11.2015

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Josef Motyka

одинокий путешественник, 15.11.2015

Česká republika

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 23.10.2015

Čeština

  • Overall rating
48 %
  • Abych jen nekritizovala pokoj byl čistý, což nejvíce oceňuji.

  • Dobrý den, pobyt se mi nelíbil protože vybavení pokoje bylo značně zastaralé a cena tedy neodpovídala pobytu. Zvlášť koberec by měli vyměnit a celý pokoj by měli dostavět. Dále mi sice ochotný číšník, nedal razítko a nepodepsal se na daňový doklad. S pozdravem Svobodová

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
2
Cena/kvalita
4

Bohuslav

Пожилые пары, 17.10.2015

Smrčí Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Nevím, co bych dodal k výše uvedenému hodnocení .Dopručuji všem,

  • xxx

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10