+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Hotel Praděd Rýmařov Bewertungen

Hotelbewertung

83%
Sehr gut

von 42 Bewertungen

  • Personal

    85%
  • Sauberkeit

    84%
  • Ausstattung

    80%
  • Komfort

    77%
  • Preis-Leistungverhältnis

    86%
Bewertungen anzeigen von:
  • andere Gruppe
  • Familie mit kleinen Kindern
  • Junges Paar
Bewertungen anzeigen in:
Sortieren nach:
Anzeigen:

Anonym

Einzelreisender, 8.7.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
87 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 8.7.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
72 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
6
Služby
8
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Liběna

Gruppe von Freunden, 7.7.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Velice milý a vstřícný personál. Výborná kuchyně za bezva ceny.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martina

Älteres Paar, 7.7.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
72 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 7.7.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 1.7.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
64 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
10

Zdeňka

Einzelreisender, 17.6.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
76 %
  • Jsem rodačka a znám hotel z dřívějších dob.... a jsem nadšená jeho rekonstrukcí. Působí domácky, v pokojích není cítit kuchyni, dostačující vybavenost, příjemný personál a všude čisto.

  • Díky sobotní diskotéce se podnapilí hosté hlučně bavili před hotelem do 3:30 hodin rána, tak jsem se moc nevyspala. Neviním za to personál, ale myslím, že Rýmařov má i nějakou jednotku policie, která by měla řešit situaci nočního hluku na náměstí a u hotelu, kde přespávají turisté.

Personál
6
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Stanislava

Einzelreisender, 20.5.2018

Brno Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Rychlá a vstřícná obsluha, nevtíravost a klid. Přiměřený komfort a čistota.

  • Schody hlavního vstupu, předložka ve sprše by potřebovala častější praní.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Veronika

Einzelreisender, 22.4.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
68 %
  • Ciste pokoje

  • Snídaně, prvni den jsme si rikali jeste ok, nic honosneho ale clovek se najedl a napil... Ale druhy den naseho pobytu, který vychazel na nedeli, tak to kdyby snidane nebyla, udelali by lepe... Rohliky byli bud z predchoziho dne nebo vytazene z mrazaku, salam gothaj... Jestli se tomu vubec da říct salam a oschly syr.... Jedine co bylo chutné byla kava.....

Personál
8
Služby
4
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Jiri Perina

Gruppe von Freunden, 5.8.2017

Prusanky Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Velmi příjemné prostředí. Příjemný personál.

  • Chybí sítky na oknech.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lenka

Einzelreisender, 4.8.2017

Boskovice Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Dobrý večer, celý pobyt u Vás se mi velmi líbil. Je zde domácí prostředí, obsluha je milá, zcela jistě mohu jen poděkovat. Vůbec se mi nechtělo odjíždět. Váš hotel je vhodný pro sportovce (doporučila jsem synům), i pro lidi které jednoduše baví Jeseníky. Ať se Vám daří. Lenka Šmerdová

  • Naopak se mi líbilo vše!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Karel

Einzelreisender, 30.7.2017

Valašské Mezirici Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Věra

Älteres Paar, 30.7.2017

Ostrava Česká republika

  • Gesamtbewertung
48 %
  • žádné noční stolky, upadnutý věšák - 1 v koupelně, žádný účet o zaplacení hotelu, ten jsem si musela na druhý den vyžádat u úplně jiného číšníka, potrhané povlečení, některé s flekama, nábytek každý pes jiná ves a nejhorší to, že byla nám zatajena informace o přítomnosti diskoték,kdy nás se synem zvedala z postelí, takže jsme probloumali část noci venku, protože se vůbec nedalo ani pobývat v pokoji, natož spátt! Uvedené informace na webu nejsou pravdivé. Již nikdy Praděd, není to hotel, ale hospoda , nechápu, jak může majitel provozovat hotel, kde každý pátek a sobota hřmí diskotéka nejméně do 02:00 h, to je dle mého zcela neslučitelné s provozováním ubytování. Ještě je uvedeno na webu , že je ubytování na vysoké úrovni!!!Kdo má namířeno do tohoto tzv. hotelu, nechť obrátí své kroky zcela jinam!!

Personál
6
Služby
4
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonym

Einzelreisender, 7.7.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Hasaja

Gruppe von Freunden, 18.6.2017

Vsetín Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Vstřícnost personálu.

  • To co se mi nelíbilo, není způsobeno personálem, ale novým zákonem. Hosté kouří před hotelem a jejich hluk ruší noční klid.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

Älteres Paar, 12.3.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Bylo to OK! :-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 31.12.2016

Deutsch

  • Gesamtbewertung
76 %
  • Kein zmmerservice sonst tip top

Personál
8
Služby
8
Čistota
4
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Zdena

Älteres Paar, 15.9.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Ochota číšníka při výměně nefungující televize, chutné jídlo.

  • Nemáme připomínky.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Dagmar

Älteres Paar, 8.9.2016

slany Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Jídlo chutné,šikovný kuchař nebo kuchařka.Obsluhující lidé milí a vstřícní.

  • Venkovní vzhled hotelu,neumytá okna to je sice asi zaviněno stavbou před hotelem.Nepěkné jsou i schody hlavního vchodu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 24.8.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
52 %
  • Chutné večeře, příjemná obsluha, krásné vnitřní prostředí restaurace.

  • Snídaně-špatný výběr, malá pestrost, bez zeleniny a ovoce .Starší opotřebované vybavení koupelny, špatný stav podlahy, pronikavý hluk z venku.

Personál
10
Služby
4
Čistota
6
Komfort
2
Cena/kvalita
4