+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Hotel Praděd Rýmařov Bewertungen

Hotelbewertung

83%
Sehr gut

von 32 Bewertungen

  • Personal

    87%
  • Sauberkeit

    84%
  • Ausstattung

    81%
  • Komfort

    77%
  • Preis-Leistungverhältnis

    86%
Bewertungen anzeigen von:
  • andere Gruppe
  • Familie mit kleinen Kindern
  • Junges Paar
Bewertungen anzeigen in:
Sortieren nach:
Anzeigen:

Jiri Perina

Gruppe von Freunden, 5.8.2017

Prusanky Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Velmi příjemné prostředí. Příjemný personál.

  • Chybí sítky na oknech.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lenka

Einzelreisender, 4.8.2017

Boskovice Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Dobrý večer, celý pobyt u Vás se mi velmi líbil. Je zde domácí prostředí, obsluha je milá, zcela jistě mohu jen poděkovat. Vůbec se mi nechtělo odjíždět. Váš hotel je vhodný pro sportovce (doporučila jsem synům), i pro lidi které jednoduše baví Jeseníky. Ať se Vám daří. Lenka Šmerdová

  • Naopak se mi líbilo vše!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Karel

Einzelreisender, 30.7.2017

Valašské Mezirici Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Věra

Älteres Paar, 30.7.2017

Ostrava Česká republika

  • Gesamtbewertung
48 %
  • žádné noční stolky, upadnutý věšák - 1 v koupelně, žádný účet o zaplacení hotelu, ten jsem si musela na druhý den vyžádat u úplně jiného číšníka, potrhané povlečení, některé s flekama, nábytek každý pes jiná ves a nejhorší to, že byla nám zatajena informace o přítomnosti diskoték,kdy nás se synem zvedala z postelí, takže jsme probloumali část noci venku, protože se vůbec nedalo ani pobývat v pokoji, natož spátt! Uvedené informace na webu nejsou pravdivé. Již nikdy Praděd, není to hotel, ale hospoda , nechápu, jak může majitel provozovat hotel, kde každý pátek a sobota hřmí diskotéka nejméně do 02:00 h, to je dle mého zcela neslučitelné s provozováním ubytování. Ještě je uvedeno na webu , že je ubytování na vysoké úrovni!!!Kdo má namířeno do tohoto tzv. hotelu, nechť obrátí své kroky zcela jinam!!

Personál
6
Služby
4
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonym

Einzelreisender, 7.7.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Hasaja

Gruppe von Freunden, 18.6.2017

Vsetín Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Vstřícnost personálu.

  • To co se mi nelíbilo, není způsobeno personálem, ale novým zákonem. Hosté kouří před hotelem a jejich hluk ruší noční klid.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

Älteres Paar, 12.3.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Bylo to OK! :-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 31.12.2016

Deutsch

  • Gesamtbewertung
76 %
  • Kein zmmerservice sonst tip top

Personál
8
Služby
8
Čistota
4
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Zdena

Älteres Paar, 15.9.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Ochota číšníka při výměně nefungující televize, chutné jídlo.

  • Nemáme připomínky.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Dagmar

Älteres Paar, 8.9.2016

slany Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Jídlo chutné,šikovný kuchař nebo kuchařka.Obsluhující lidé milí a vstřícní.

  • Venkovní vzhled hotelu,neumytá okna to je sice asi zaviněno stavbou před hotelem.Nepěkné jsou i schody hlavního vchodu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 24.8.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
52 %
  • Chutné večeře, příjemná obsluha, krásné vnitřní prostředí restaurace.

  • Snídaně-špatný výběr, malá pestrost, bez zeleniny a ovoce .Starší opotřebované vybavení koupelny, špatný stav podlahy, pronikavý hluk z venku.

Personál
10
Služby
4
Čistota
6
Komfort
2
Cena/kvalita
4

Emil Suchomel

Einzelreisender, 13.8.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
67 %
  • televizor na pokoji č.17

Personál
0
Služby
0
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Zdeněk Žďárský

Älteres Paar, 20.5.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
87 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 1.3.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Josef Motyka

Einzelreisender, 15.11.2015

Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 23.10.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
48 %
  • Abych jen nekritizovala pokoj byl čistý, což nejvíce oceňuji.

  • Dobrý den, pobyt se mi nelíbil protože vybavení pokoje bylo značně zastaralé a cena tedy neodpovídala pobytu. Zvlášť koberec by měli vyměnit a celý pokoj by měli dostavět. Dále mi sice ochotný číšník, nedal razítko a nepodepsal se na daňový doklad. S pozdravem Svobodová

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
2
Cena/kvalita
4

Bohuslav

Älteres Paar, 17.10.2015

Smrčí Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Nevím, co bych dodal k výše uvedenému hodnocení .Dopručuji všem,

  • xxx

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ing. Jan Šanda

Familie mit älteren Kindern, 19.9.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • perfektní přístup k hostu

  • není

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana

Älteres Paar, 26.7.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %
  • S pobytem jsme byly moc spokojeni.

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jiří

Einzelreisender, 17.7.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Na přenocování ideální, dostupnost výborná všude blízko, parkování také, hlavně v noci klid a žádný hluk z venku, takže za tu cenu výborné pro normálního smrtelníka.

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9
Diese Webseite benutzt Cookies

Wir verwenden auf unseren Webseiten Cookies, um Ihnen den besten Service bieten zu können. Mit der Nutzung unserer Webseiten, akzeptieren Sie die Nutzung von Cookies.