0048 222 062 181
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Hotel Praděd Rýmařov Recenzje

Ocena hotelu

82%
Bardzo dobrze

by 46 reviews

  • Personel

    86%
  • Czystość

    83%
  • Wyposażenie

    80%
  • Komfort

    77%
  • Cena

    86%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • rodzina z małym dzieckiem
  • dorośli
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 19.8.2018

Čeština

  • Cena ogólna
96 %
  • Vse bylo v pohode.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Josef

para, 19.8.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
68 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonim

para, 15.8.2018

Klášterec nad Ohří Česká republika

  • Cena ogólna
64 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
6
Čistota
4
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 28.7.2018

Čeština

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 8.7.2018

Čeština

  • Cena ogólna
87 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 8.7.2018

Čeština

  • Cena ogólna
72 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
6
Služby
8
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Liběna

grupa przyjaciół, 7.7.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
96 %
  • Velice milý a vstřícný personál. Výborná kuchyně za bezva ceny.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martina

para, 7.7.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
72 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 7.7.2018

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 1.7.2018

Čeština

  • Cena ogólna
64 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
10

Zdeňka

podróżujący w pojedynkę, 17.6.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
76 %
  • Jsem rodačka a znám hotel z dřívějších dob.... a jsem nadšená jeho rekonstrukcí. Působí domácky, v pokojích není cítit kuchyni, dostačující vybavenost, příjemný personál a všude čisto.

  • Díky sobotní diskotéce se podnapilí hosté hlučně bavili před hotelem do 3:30 hodin rána, tak jsem se moc nevyspala. Neviním za to personál, ale myslím, že Rýmařov má i nějakou jednotku policie, která by měla řešit situaci nočního hluku na náměstí a u hotelu, kde přespávají turisté.

Personál
6
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Stanislava

podróżujący w pojedynkę, 20.5.2018

Brno Česká republika

  • Cena ogólna
80 %
  • Rychlá a vstřícná obsluha, nevtíravost a klid. Přiměřený komfort a čistota.

  • Schody hlavního vstupu, předložka ve sprše by potřebovala častější praní.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Veronika

podróżujący w pojedynkę, 22.4.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
68 %
  • Ciste pokoje

  • Snídaně, prvni den jsme si rikali jeste ok, nic honosneho ale clovek se najedl a napil... Ale druhy den naseho pobytu, který vychazel na nedeli, tak to kdyby snidane nebyla, udelali by lepe... Rohliky byli bud z predchoziho dne nebo vytazene z mrazaku, salam gothaj... Jestli se tomu vubec da říct salam a oschly syr.... Jedine co bylo chutné byla kava.....

Personál
8
Služby
4
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Jiri Perina

grupa przyjaciół, 5.8.2017

Prusanky Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Velmi příjemné prostředí. Příjemný personál.

  • Chybí sítky na oknech.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lenka

podróżujący w pojedynkę, 4.8.2017

Boskovice Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Dobrý večer, celý pobyt u Vás se mi velmi líbil. Je zde domácí prostředí, obsluha je milá, zcela jistě mohu jen poděkovat. Vůbec se mi nechtělo odjíždět. Váš hotel je vhodný pro sportovce (doporučila jsem synům), i pro lidi které jednoduše baví Jeseníky. Ať se Vám daří. Lenka Šmerdová

  • Naopak se mi líbilo vše!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Karel

podróżujący w pojedynkę, 30.7.2017

Valašské Mezirici Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Věra

para, 30.7.2017

Ostrava Česká republika

  • Cena ogólna
48 %
  • žádné noční stolky, upadnutý věšák - 1 v koupelně, žádný účet o zaplacení hotelu, ten jsem si musela na druhý den vyžádat u úplně jiného číšníka, potrhané povlečení, některé s flekama, nábytek každý pes jiná ves a nejhorší to, že byla nám zatajena informace o přítomnosti diskoték,kdy nás se synem zvedala z postelí, takže jsme probloumali část noci venku, protože se vůbec nedalo ani pobývat v pokoji, natož spátt! Uvedené informace na webu nejsou pravdivé. Již nikdy Praděd, není to hotel, ale hospoda , nechápu, jak může majitel provozovat hotel, kde každý pátek a sobota hřmí diskotéka nejméně do 02:00 h, to je dle mého zcela neslučitelné s provozováním ubytování. Ještě je uvedeno na webu , že je ubytování na vysoké úrovni!!!Kdo má namířeno do tohoto tzv. hotelu, nechť obrátí své kroky zcela jinam!!

Personál
6
Služby
4
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 7.7.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Hasaja

grupa przyjaciół, 18.6.2017

Vsetín Česká republika

  • Cena ogólna
88 %
  • Vstřícnost personálu.

  • To co se mi nelíbilo, není způsobeno personálem, ale novým zákonem. Hosté kouří před hotelem a jejich hluk ruší noční klid.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonim

para, 12.3.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %
  • Bylo to OK! :-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8