+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Hotel Praděd Rýmařov Recenzje

Ocena hotelu

83%
Bardzo dobrze

by 35 reviews

  • Personel

    87%
  • Czystość

    84%
  • Wyposażenie

    80%
  • Komfort

    78%
  • Cena

    85%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • rodzina z małym dzieckiem
  • dorośli
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Stanislava

podróżujący w pojedynkę, 20.5.2018

Brno Česká republika

  • Cena ogólna
80 %
  • Rychlá a vstřícná obsluha, nevtíravost a klid. Přiměřený komfort a čistota.

  • Schody hlavního vstupu, předložka ve sprše by potřebovala častější praní.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Veronika

podróżujący w pojedynkę, 22.4.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
68 %
  • Ciste pokoje

  • Snídaně, prvni den jsme si rikali jeste ok, nic honosneho ale clovek se najedl a napil... Ale druhy den naseho pobytu, který vychazel na nedeli, tak to kdyby snidane nebyla, udelali by lepe... Rohliky byli bud z predchoziho dne nebo vytazene z mrazaku, salam gothaj... Jestli se tomu vubec da říct salam a oschly syr.... Jedine co bylo chutné byla kava.....

Personál
8
Služby
4
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Jiri Perina

grupa przyjaciół, 5.8.2017

Prusanky Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Velmi příjemné prostředí. Příjemný personál.

  • Chybí sítky na oknech.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lenka

podróżujący w pojedynkę, 4.8.2017

Boskovice Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Dobrý večer, celý pobyt u Vás se mi velmi líbil. Je zde domácí prostředí, obsluha je milá, zcela jistě mohu jen poděkovat. Vůbec se mi nechtělo odjíždět. Váš hotel je vhodný pro sportovce (doporučila jsem synům), i pro lidi které jednoduše baví Jeseníky. Ať se Vám daří. Lenka Šmerdová

  • Naopak se mi líbilo vše!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Karel

podróżujący w pojedynkę, 30.7.2017

Valašské Mezirici Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Věra

para, 30.7.2017

Ostrava Česká republika

  • Cena ogólna
48 %
  • žádné noční stolky, upadnutý věšák - 1 v koupelně, žádný účet o zaplacení hotelu, ten jsem si musela na druhý den vyžádat u úplně jiného číšníka, potrhané povlečení, některé s flekama, nábytek každý pes jiná ves a nejhorší to, že byla nám zatajena informace o přítomnosti diskoték,kdy nás se synem zvedala z postelí, takže jsme probloumali část noci venku, protože se vůbec nedalo ani pobývat v pokoji, natož spátt! Uvedené informace na webu nejsou pravdivé. Již nikdy Praděd, není to hotel, ale hospoda , nechápu, jak může majitel provozovat hotel, kde každý pátek a sobota hřmí diskotéka nejméně do 02:00 h, to je dle mého zcela neslučitelné s provozováním ubytování. Ještě je uvedeno na webu , že je ubytování na vysoké úrovni!!!Kdo má namířeno do tohoto tzv. hotelu, nechť obrátí své kroky zcela jinam!!

Personál
6
Služby
4
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 7.7.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Hasaja

grupa przyjaciół, 18.6.2017

Vsetín Česká republika

  • Cena ogólna
88 %
  • Vstřícnost personálu.

  • To co se mi nelíbilo, není způsobeno personálem, ale novým zákonem. Hosté kouří před hotelem a jejich hluk ruší noční klid.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonim

para, 12.3.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
92 %
  • Bylo to OK! :-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 31.12.2016

Deutsch

  • Cena ogólna
76 %
  • Kein zmmerservice sonst tip top

Personál
8
Služby
8
Čistota
4
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Zdena

para, 15.9.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
80 %
  • Ochota číšníka při výměně nefungující televize, chutné jídlo.

  • Nemáme připomínky.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Dagmar

para, 8.9.2016

slany Česká republika

  • Cena ogólna
88 %
  • Jídlo chutné,šikovný kuchař nebo kuchařka.Obsluhující lidé milí a vstřícní.

  • Venkovní vzhled hotelu,neumytá okna to je sice asi zaviněno stavbou před hotelem.Nepěkné jsou i schody hlavního vchodu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 24.8.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
52 %
  • Chutné večeře, příjemná obsluha, krásné vnitřní prostředí restaurace.

  • Snídaně-špatný výběr, malá pestrost, bez zeleniny a ovoce .Starší opotřebované vybavení koupelny, špatný stav podlahy, pronikavý hluk z venku.

Personál
10
Služby
4
Čistota
6
Komfort
2
Cena/kvalita
4

Emil Suchomel

podróżujący w pojedynkę, 13.8.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
67 %
  • televizor na pokoji č.17

Personál
0
Služby
0
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Zdeněk Žďárský

para, 20.5.2016

Česká republika

  • Cena ogólna
87 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 1.3.2016

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 22.11.2015

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Josef Motyka

podróżujący w pojedynkę, 15.11.2015

Česká republika

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 23.10.2015

Čeština

  • Cena ogólna
48 %
  • Abych jen nekritizovala pokoj byl čistý, což nejvíce oceňuji.

  • Dobrý den, pobyt se mi nelíbil protože vybavení pokoje bylo značně zastaralé a cena tedy neodpovídala pobytu. Zvlášť koberec by měli vyměnit a celý pokoj by měli dostavět. Dále mi sice ochotný číšník, nedal razítko a nepodepsal se na daňový doklad. S pozdravem Svobodová

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
2
Cena/kvalita
4

Bohuslav

para, 17.10.2015

Smrčí Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Nevím, co bych dodal k výše uvedenému hodnocení .Dopručuji všem,

  • xxx

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10